Számos, a vízhez közvetve vagy közvetlenül kapcsolható projekt fejeződött be már vagy kezdődött meg Kiskörén és a város környékén.

Polgármesteri kezdeményezés a támogatások emeléséről.

TISZTELT LAKOSSÁG!

Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy a rossz időjárás miatt a hulladék szállítást elvégzik azon biztonságosan járható utcákban, ahová veszélyeztetés nélkül tudnak behajtani a gépjárművek.
Akiknél esetlegesen az edények ürítése elmaradt, az edények mellé helyezzenek ki plusz zsákokat és azokat a település következő szállítási napján elszállítják.

Kisköre, 2020. január 9.

Kiskörei Polgármesteri Hivatal
titkársága

Értesítem, hogy Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 54. §-ában előírtaknak megfelelően közmeghallgatás megtartására kerül sor
2019. december 16-án (hétfő) de. 8,00 órakor
Az ülés helve: Kiskörei Polgármesteri Hivatal díszterme (földszint)

További részletek: pdf

Értesítjük a lakosságot, hogy Kisköre Város Önkormányzata elektronikai hulladékgyűjtést szervez.

Az elhasználódott elektronikai eszközöket 2019. november 25 és november 28. között lehet átadni térítésmentesen Kisköre Város Önkormányzat udvarán 3384 Kisköre, Széchenyi út 24. szám alatt 8:30 órától 15:00 óráig.

"A szabadság ott kezdődik, ahol megszűnik a félelem."
(Bibó István)

Kisköre Városi Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és kedves családját október 22-én (kedden) 14:00 órakor az 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC ünnepi megemlékezésére.

Helyszín: Templomkert

Lakossági tájékoztató a Takarékbank Zrt. egyesüléséről és a bankszünnapról

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként 2019. október 31-én tizenegy takarékszövetkezet és két bank* egyesül a Takarékbank Zrt-ben.

Bankszünnap 2019. november 4-5.

További részletek: pdf