Központi, de csendes környezetben, parkkal övezett családi házunk 2 apartmanjában várjuk vendégeinket.

Kedves Vendég, ha hozzánk jön, akkor a központban levő parkba kell bekanyarodnia a szökőkútnál, ahol egy nyugodt, madárfüttyös környezetben találja házunkat. Két apartmanból választhat szálláshelyet. A három hálóteresbe csigalépcsőn lehet feljutni. Hozzá tartozik egy főzőfülke, zuhanyzó, wc, terasz. A másik a kétszemélyes udvari apartman igazi nyári lak, nyitott konyhával, szobából nyíló zuhanyzóval, kertkapcsolattal.

Az udvar a közösségi hely. A közepén nagy diófa vet árnyat. Kerti padok, asztalok, lengőteke, bográcsozó hely, Wifi szolgálja a vendégeket. A konyhák jól felszereltek. A nagy kézműves színben lehet alkotni, szórakozni eső esetén is. Az udvarban lehet parkolni. Szép szabad-vízi strandunk várja a fürdőzőket, de több kirándulóhely is elérhető 50 km-en belül, mint Eger, Demjéni Barlangfürdő, Hortobágy, Ökocentrum, de kerékpárt is érdemes hozni, mert a Tisza-tó "körbetekerhető", és a vízi világ kivételes látványát nyújtja. Tájházunkban minden látogató szőhet. A nem rég átadott Hallépcső is különleges létesítmény, amit érdemes megnézni.  A két apartmanban 9 főnek tudunk szállást biztosítani, (3000 ft/éj/fő ),de szükség esetén + 2 szoba is rendelkezésre áll . 

3384 Kisköre, Arany J. út 1/d.

Telefon: 0620/220-85-15, 0636/358-149
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.