Tourinform Kisköre

3384 Kisköre, Tisza II. ltp. 9.

Tel.: 36/358-023; +3620/414-95-51
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.tourinform.hu

Nyitvatartás:
Szezonban (június 1.- szeptember 15-ig)
Hétfő-Vasárnap: 09:00-17:00

A Tourinform Iroda szezonális irodaként működik, az elmúlt évben új helyre költözött. A szakmai feladatot a Magyar Turisztikai Ügynökséggel kötött névhasználati szerződésben rögzítetteknek megfelelően látja el, míg az iroda fenntartása és működtetése az önkormányzat önként vállalt feladata.

Tisza-tavi ajándékboltunkkal várjuk a kedves vendégeinket.

Az iroda feladatai:

1. Információadás
A Tourinform iroda alapvető feladata a belföldi és külföldi turisták, valamint a helyi lakosság versenysemleges, naprakész és átfogó tájékoztatása a települési, térségi, regionális és országos turisztikai kínálatról (látnivalókról, turisztikai szolgáltatókról, szolgáltatásokról, programokról).

2. A turisztikai kereslet és kínálat közvetítése
A Tourinform iroda napi munkája során folyamatos szakmai kapcsolatot tart a működési területén (az iroda adatgyűjtő területén) található turisztikai szolgáltatókkal, vállalkozókkal, a különböző szakmai szervezetekkel, intézményekkel.

3. Adatgyűjtés, adatszolgáltatás és adatfrissítés (NETA)
Az információadás mellett a Tourinform irodák legfontosabb feladata a működési területét érintő (Átány, Heves, Hevesvezekény, Kömlő, Pély, Tarnaszentmiklós és Tiszanána) turisztikai adatok egész évben, folyamatosan történő gyűjtése, illetve adatszolgáltatás, adatfrissítés a Nemzeti Turisztikai Adatbázisában (NETA).

4. Kiadványterjesztés
A Tourinform irodák feladata az MTÜ nemzeti és desztinációs kiadványainak, valamint az iroda működési területén kiadott, továbbá az iroda saját kiadványainak a bemutatása és átadása az érdeklődőknek, hogy minél szélesebb képet kaphassanak az adott desztináció kínálatáról.

Ring-a-tó Ajándékbolt Kisköre