A Szabadvizű Strand és Kemping   

Jelenleg zárva felújítás miatt!!

A kiskörei strand a környék egyik legjobban kiépített fürdőhelye. Egyedüli sajátossága, hogy a strand itt van legközelebb a folyó medréhez, így a hűsölni vágyó látogató szinte az élő Tiszában lubickolhat.

Az élő víz páratlan varázsa, az egyedülálló növény és állatvilág az első pillanatban rabul ejt mindenkit. Akik az aktív sportot részesítik előnyben, számtalan lehetőség közül válogathatnak:  homokfoci, ping-pong, röplabda, motorcsónak, kajak, kenu, horgászat stb.

A gyermekbarát strand ideális nyaralási lehetőséget biztosít családok részére, a gyermekjátékok mellett változatos kulturális és sportrendezvények között válogathatnak.

A kellemes időtöltés és az aktív kikapcsolódás biztosítása mellett a strand és a vendéglátó egységek kedvezmények sokaságával igyekeznek még vonzóbbá és emlékezetesebbé tenni az itt eltöltött napokat.

1986-ban nyitott meg a települési strand, s négy éven át üzemeltette a Községi Tanács. 1990-től 2000-ig két vállalkozó végezte az üzemeltetést. 2001 és 2010 között az önkormányzat, majd 2011-től ismét vállalkozói bérleményben van. 

Az utóbbi években jelentős változáson ment át a szabadvizű strand, ismét rendezett, kulturált körülmények jellemzik, amelyért rengeteg pozitív vendégelismerést kapott.

Az új bérlő két meglévő épületből alakított ki szálláshelyet, mely nagy sikernek örvendett a vendégek körében, s a bérlő a szálláshely bővítésére a strand területén nádházat is épített, amellyel szintén kulturált körülményeket tud biztosítani a megszálló vendégek számára, a jövőre nézve pedig tervezik több összkomfortos szálláshely kiépítését.

A kiskörei szabadvizű strand adott helyet az 1987. és 2011. között megrendezett triatlonversenyeknek, de nagyon sok strandfoci, koncert, különböző családi program zajlott itt, és az önkormányzat által szervezett Hal-Vad, és a Csülökfőző versenyek is itt leltek hangulatos bázisra.

Kontakt: www.kiskorestrand.hu