Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

 

Ring-a-tó Ajándékbolt Kisköre

A kiskörei Tourinform Iroda a Művelődési Ház épületéből (Kisköre, Kossuth út 1.) az önkormányzat által felújított Inkubátorház és Konferenciaterem épületébe költözött (Kisköre, Tisza II. Ltp. hrsz: 2259.)  Az új helyszíntől a látogatóforgalom növekedését várjuk, hiszen közelebb került az iroda a településen lévő turisztikai attrakciókhoz. Az iroda a kerékpárút mentén helyezkedik el, közelében található a Ring-a-tó Kisköre Strand és Apartmanpark, a KÖTIVIZIG bemutatóterme, a Vízerőmű, a Hallépcső, a Nyaralóhajózás kikötőbázisa az új  Kilátóval és a felújított Kiskörei Kikötő.

A Ring-a-tó ajándékbolt kínálata:

Egy csepp Tisza-tó Sulyomcsoki, Álomba ring a tó verses kötet, Kézműves szappanok,  a Lekvártanya lekvárkülönlegességei, a pokoli konyha chilli szószai, mézek,tűzzománc technikával készült ajándéktárgyak, pavelpol technikával készült textiltáskák, szájmaszkok, hálakövek, dísztárgyak, hűtőmágnesek, bögrék, kézműves bőr fülbevalók-könyvjelzők, biciklis kulacsok, kulcstartók, Tisza –tavi puzzle, bőrdíszműves termékek, demjéni gyógyvíz felhasználásával készült kozmetikumok, homoktövis esszencia,  gravírozott üveg ajándéktárgyak.   Készletünk folyamatosan bővül.

Algida Jégkrém is kapható!

Nyitva tartásunk: minden nap 9:00-17:00-ig!

Cím: Kisköre, Tisza II. Ltp.9. Tourinform Iroda