Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

Akciótervvel reagál Kisköre a víruskrízisre

Új szakaszba léptünk ismét a kijárási korlátozással, hívta fel a kisköreiek figyelmét közösségi oldalán a város polgármestere, Magyar Csilla.

- Senki ne gondolja, hogy az élet hamarosan pontosan ugyanolyan lesz újra, mint ezelőtt. Éppen ezért kialakítunk egy kiskörei, városi akciótervet. Rengeteg feladat hárul majd ránk a szociális ellátás terén, de nem szabad elszállnunk, mindent a pénzügyi lehetőségeinknek kell szigorúan alárendelni. Négy területre kell fokozott figyelmet szentelni, mind egyformán fontos: észszerű gazdálkodás,  szociális terület, fejlesztések, a település biztonságos működtetése. Minden területen az adott bizottsági elnökökre számítok – közölte a városvezető, aki arról is beszámolt, hogy a településen is beindult a védőmaszkok kis tételű gyártása.

- A varroda és magánszemélyek már készítettek maszkokat, eddig 270 maszk készült el. Fontos felhívni a figyelmet, hogy nem nyújt a maszk 100%-os védelmet. Ha maszkot veszek is, bárhol elkaphatom a vírust, ezért a legjobb, ha otthon maradunk. Vigyázzunk egymásra, csak így tudjuk lelassítani a koronavírus terjedését! - zárta mondandóját Magyar Csilla.