Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

A Kormány által – az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó koronavírus következményének elhárítása érdekében – elrendelt vészhelyzetre való tekintettel felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az Egyesületünk munkaszervezeti irodájában a személyes ügyintézést a vészhelyzet visszavonásáig lehetőség szerint mellőzni szíveskedjenek.

Ezen időszak alatt az ügyintézés módjaként kérjük, válasszák az elektronikus formát!

Érdeklődni telefonon: 06-20/996-9181; 06/30-261-6280

Vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - e-mail címen lehetséges.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!


TÁJÉKOZTATÓ AZ ELRENDELT VESZÉLYHELYZET SORÁN ÉRVÉNYES TUDNIVALÓKRÓL RENDEZVÉNY MEGVALÓSÍTÁS ESETÉBEN

Tisztelt Kedvezményezettek!

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a Magyar Közlöny 2020. évi 40. számában megjelent az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet 4.§ d) pontjában (továbbiakban Rendelet) foglaltak szerint rendezvény tartása tilos, azzal, hogy e korlátozás érvényesítése a rendező, valamint a helyiség üzemeltetőjének a felelőssége.

Tájékoztatjuk, a kedvezményezetteket, akik projektjük részeként rendezvény megvalósítását tervezik, hogy a Rendelet betartása kötelező. Akár a Rendelet miatt, akár saját megítélés alapján kisebb rendezvényekről is úgy döntenek, hogy elhalasztják, úgy a tervezett rendezvények időpontja módosítható, melyre változás bejelentést kell benyújtani. A megvalósítási időszak legfeljebb annyival módosítható, amennyi ideig a Rendelet hatályban van.

Az elhalasztott rendezvények miatt szükség lehet a pályázati felhívás módosítására a megvalósításra rendelkezésre álló idő meghosszabbítására. Ezt az Irányító Hatóság – lezárt felhívás esetén is – engedélyezni fogja.

Felhívjuk, a Kedvezményezettek figyelmét arra, hogy amennyiben úgy látják, hogy a tervezett rendezvény nem fog megvalósulni – pl. egy adott eseményhez kötött, ami évente egyszer kerül megrendezésre -, akkor vizsgálják felül a projekt megvalósításának lehetőségét, és amennyiben indokolt, úgy éljenek a lemondás lehetőségével. Ebben az esetben a projekt egyéb elemeinek megvalósítását (pl. eszközvásárlás) se kezdjék meg.

Mielőtt azonban lemondás mellett döntenek, kérjük, konzultáljanak a munkaszervezeti munkatársakkal az elektronikus elérhetőségeken (telefon: 06-20-996-9181; 06-30-261-6280; email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), hiszen igény esetén meghosszabbítható a megvalósításra rendelkezésre álló határidő. (Ezt egyes projektek esetében egy egyszerű Változás bejelentéssel kell rendezni. A változás bejelentést Ön, a kedvezményezett adhatja be!)

Azonban, minden projekt más, eltérő típusú rendezvényt, tevékenységet tartalmaz, így egy rövid telefonos konzultáció keretében az optimális megoldási javaslatok egyeztetése mindenképpen javasolt, munkatársaink felkészülten állnak rendelkezésre.