Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

Tájékoztatásul közöljük, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel a Polgármesteri Hivatal 2020. március 23-ától előreláthatóan 2020. március 31-ig ZÁRVA TART.
Ezen idő alatt személyes ügyfélfogadás nem lehetséges, csak e-mailon fogadjuk a kérelmeket, megkereséseket, beadványokat.


Ügyintézőink e-mail címe:

Pénzügyi Iroda:
Gulyás Erzsébet Irodavezető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Polgár Bettina pénzügyi ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Kitti pénzügyi ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hajdú Péterné pénzügyi ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zsargóné Nagy Krisztina adóügyi ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szociális és Hatósági Iroda:
Tóth Anna Mariann Irodavezető és anyakönyvvezető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Piroska Dániel szociális ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Besenyeiné Bagi Anita igazgatási ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mezei Lászlóné munkaügyi ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hajduné Győri Ágnes településfejlesztési ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Titkárság:
Pócs Jánosné igazgatási ügyintéző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleink szíves megértését, hiszen az intézkedés közös érdekünk, mindannyiunk egészsége érdekében történik.

Kisköre, 2020. március 20.

Magyar Csilla sk.
polgármester

Tóth János Zoltán sk.
jegyző