Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

Kiskörén a hétfő reggeli - 2020.03.16 - helyzet szerint van egy hatósági házikaranténba került személy.

Tisztelt Kisköreiek!

Kiskörén a hétfő reggeli - 2020.03.16 - helyzet szerint van egy hatósági házikaranténba került személy. Ausztriából érkezett haza, ott dolgozott, s onnan hazaküldték a magyarokat, így őt is. Családja önkéntes karantént vállalt, s ő maga is így tett volna mindenféle külön intézkedés nélkül.

Az eset kapcsán a legfontosabb dolgokat szeretném hangsúlyozni: az érintettek hozzáállása legyen példa minden kiskörei számára, mert tudják, mit kell tenniük a többi ember megóvása érdekében.

Nagyon kérem, hogy senki ne akarja őket megbélyegezni, mert tudatosan és időben cselekedtek. Arra kérek mindenkit, hogy aki teheti, maradjon otthon, óvja idős ismerőseit és rokonait, ne engedje gyerekeit nagyobb közösségbe, tartson kellő távolságot másoktól. Ez most az összefogás ideje.