Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

A város vezetője is elküldte pénzügyi javaslatait a település pénzügyi bizottságához, annak támogatásában bízva.

Irány a pénzügyi bizottság: ezeket a javaslatokat viszem az idei költségvetéshez. Remélem, a bizottság tagjai is partnerek lesznek a kisköreiek számára fontos módosításoknál. Ugyanis elsődleges kötelessége a képviselő-testületnek a közérdeket szolgálni, hiszen erre tettünk esküt. A munkavállalók jobb anyagi megbecsülése pedig kétségtelenül szolgálja a közösség érdekét.”- fogalmazott közösségi oldalán Magyar Csilla, Kisköre polgármestere. A város vezetője ezt azután tette, hogy elküldte pénzügyi javaslatait a település pénzügyi bizottságához, annak támogatásában bízva.

  • Az Önkormányzat foglalkoztatásában álló közalkalmazottak részére általánosan 5% béremelést kérek beállítani az év végéig. Ebben az évben a gazdasági mutatóink alapján lehetőség kínálkozik arra, hogy közalkalmazott dolgozóinkat anyagilag jobban megbecsüljük, segítség a szakképzettséghez kötött álláshelyek betöltésére is. A jó szakemberek megtartásához az erkölcsi megbecsülésén túl, anyagi biztonság is szükséges.

  • Szociális térkép elkészítéséhez, ezzel együtt szociálpolitikai koncepció kidolgozásához 1 millió forint elkülönítését kezdeményezem.

  • A tartalékalap összegének emelését indítványozom. A szélsőséges időjárási viszonyok, valamint a kiszámíthatatlan események bekövetkezése esetén az önkormányzatnak felelősséget kell tudnia vállalni – tette közzé Magyar Csilla.