Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

Polgármesteri kezdeményezés a támogatások emeléséről.

Amennyiben a kiskörei képviselők többsége is rábólint, Magyar Csilla polgármester kezdeményezése nyomán több juttatást kaphatnak a város lakói, méghozzá több társadalmi csoport is. Mint a városvezető elmondta, az idei költségvetéshez kapcsolta egyes juttatások módosítását.

- Ha adhatunk többet, adjunk többet! Szívből remélem, hogy Kisköre képviselőinek többsége is támogatja elképzeléseimet, amelyek segítik a kisköreiek mindennapjait és erősítik a helyben boldogulást – részletezte Magyar Csilla.

A közalkalmazottak számára egyfajta helyi cafetériát adnának, havonta 5000 forint értékben, amelyet évente egy alkalommal, SZÉP-juttatásként kaphatnának meg a település közszférájában tevékenykedők. A települési támogatások között szerepel kezdeményezése szerint az időskorúak támogatásának évi 5000 forintra emelése, ingyenes gyógytornász, pszichológus és masszázslehetőség. Terv a jelzőrendszeres segítségnyújtás biztosítása alapvető települési támogatásként, a fogyatékkal élő fiatalt vagy felnőttet gondozók évente kétszer 10 ezer forinthoz jutnának hozzá, és ilyen támogatás lehetne a köztemetés is – ecsetelte a javaslattevő.