Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

Szeretettel várjuk azon csapatok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a 2017. szeptember 9-én (szombaton) megrendezésre kerülő főzőversenyen.

Nevezési díj: 10.000.- Ft, amely magában foglalja: 5db csülök, 2kg kenyér. A csapatok létszáma 4 fő, részükre a belépés díjtalan. A belépésre jogosító karszalagot kérjük a strand pénztáránál átvenni. A rendezvényre érkező vendégek 1db ajándék kóstolójegyet kapnak. További kóstolójegyek vásárolhatók 300Ft/db áron. A zsűri küllem, íz és tálalás alapján értékeli az ételeket. 

A zsűri 3 kategóriában értékel: 

  • Főtt csülök
  • Sült csülök
  • Egyéb csülkös ételek
  • Közönség díj

(A legtöbb kóstolójegyet összegyűjtött csapat részére)

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a rendezvény területét a bepakolás idejére is csak érvényes karszalaggal látogathatják.

Jelentkezési határidő: 2017. 09. 05. (kedd)

A nevezési díj összegét 2017. 09. 05-ig a Tourinform irodába lehet befizetni 08:00-17:00 óráig.

Belépő: 500 Ft, 12 éves kor alatt ingyenes.

A kitöltött jelentkezési lapokat az alábbi elérhetőségek valamelyikére kérjük eljuttatni:

3384 Kisköre, Kossuth út 1.
Tel.: 36/358-023
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.tourinform.hu