Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

A város főbb pontjai virágosabbak idén.

 

Közel ötezer virág pompázik egyszerre hamarosan Kiskörén. A közmunkások megkezdték a kiültetést, s igyekezetük nyomán már az első napon 1800 példánnyal végeztek. A nemrég felújított Könyvtár mellett kána, kúpvirág, bikavér, hamvaska és büdöske viríthat, a parkban pedig tiroli muskátli, virágcsalán, mézvirág, begónia, illetve büdöske élénkíti a városképet.

A korábbi éveknél nagyságrendekkel több dísznövényt ültetnek ki ebben az esztendőben. Magyar Csilla kiskörei polgármester szerint a település virágosítása is segítheti a város turisztikai felvirágzását. Emlékeztetett: a közmunkások munkája nélkülözhetetlen a közterületek rendben tartásában, a fűnyírástól a virágosításon keresztül egészen az új járdaszakaszok vezetéséig számíthatnak rájuk, ez utóbbi építőmunka is egyébként folyamatos.