Polgármesteri köszöntő
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm Kisköre város honlapján!

Ahol gátat vetnek az árnak, ott új érték teremtődik. A megszelidített örvényeken friss energiák születnek, amelyek lecsillapodva egy nagy közösséget szolgálnak. Hajtóerőt adnak a fél országnak, egy bámulatos mérnöki teljesítményt igazolva. Tovább...

Tisztelt kiskörei lakosok!

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében EU-s forrásból hamarosan megvalósul a Jászsági-főcsatorna rekonstrukciója. Jelenleg a tervezési munka van folyamatban.
A tervezéssel a VIZITERV ENVIRON Kft. nyíregyházi irodája van megbízva (4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 15. 3. em., tel: 42/500-521).
A rekonstrukció során sor kerül, a főcsatorna egyes szakaszai mentén a töltések kismértékű magasítására is.

A töltésmagasításhoz mintegy 10 000 m3 földanyagra lenne szükség. Ezért kérjük azokat a földtulajdonosokat, akiknek a Jászságifőcsatorna közelében (max. 1 km távolságban) van 2-3 ha nagyságú, lehetőleg rét-legelő, vagy rossz minőségú szántó művelési ágú területe, és azt anyag nyerőhely kialakítása céljából felajánlaná eladásra szíveskedjenek eladási szándékukat a következő elérhetőségek valamelyikén jelezni:

Koleszár János vezető tervező tel: 42/500-521-28 mellék, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyíregyháza, 2017. 04. 10.

Köszönettel:
Koleszár János
VIZITERV ENVIRON Kft.